Werk-/ veiligheidsschoenen

Werk-/ veiligheidsschoenen

In sommige vakgebieden bent u verplicht om veiligheidsschoeisel te dragen. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, de transportsector of de voedingsindustrie.

Veiligheid staat voorop!

U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van veiligheiddschoeisel. Wij werken met het merk Neskrid en kunnen voorzien in normaal werkschoeisel alsook in (sem-) orthopedisch schoeisel. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u de veiligheidsschoenen vergoed krijgt via het UWV.

Draagt u naast veiligheidsschoeisel ook steunzolen? Let er dan op dat deze samen met de veiligheidsschoenen gecertificeerd dienen te zijn. Indien dit niet het geval is bent u zelf en/of uw werkgever aansprakelijk bij eventueel letsel. Wij zijn specialist op het gebied van veilig werken met betrekking tot veiligheidsschoenen en zorgen ervoor dat u de juiste steunzolen in uw schoenen krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in werk-/ veiligheidsschoenen?

Wij kunnen tevens een bedrijfsscreening uitvoeren met als doel de veiligheid te verbeteren en het ziekteverzuim te verlagen. Heeft uw bedrijf interesse in een screening? Download onze flyer of neem contact met ons op.