Nieuws

Per 1 januari 2024 heeft  Stadtmüller Voetencentrum Slootweg in Almelo overgenomen. Medewerker Brian Slootweg is nu in dienst bij Stadtmüller . 

 

 
 

Vrijdag 17 november was  registerpodoloog Gretske Hoornstra aanwezig bij Bremmer Schoenen – Wieten Schoencomfort in Zwolle. Belangstellenden konden tijdens de inloopdag een gratis voetenanalyse en advies krijgen. Een mooie samenwerking!

de Stadtmüller/UDIKloop

Op zaterdag 20 januari 2024 vond de Stadtmüller/UDIKloop plaats in Klijndijk. Voor de edities 2024-2025 en 2026 is Stadtmuller hoofdsponsor van dit hardloopevenement. 186 deelnemers stonden aan de start van deze winterse editie. Het was her en der wat glad maar de organisatie is zeer tevreden over de loop. 

 

Personeelsdag Stadtmüller

Op vrijdag 13 oktober vond de jaarlijkse personeelsdag van Stadtmüller plaats. Verzamelpunt was zeilschool Annage in Earnewald. Na de ontvangst met koffie en oranjekoek werden de regenpakken en life jackets aangetrokken. We gingen skûtsjesilen. Het was een avontuur vanwege de harde wind. Na de lunch stonden er nog twee activiteiten op het programma; een rondrit op een e-chopper door natuurgebied de Alde Faenen en een “Ik hou van Holland”-quiz. Ter afsluiting genoten van een barbecue en daarna reden we weer huiswaarts.

Inloopmiddag Leeuwarden. 

Een mooie samenwerking 21 september 2023 tussen Runpoint Leeuwarden en Stadtmüller Podologie. Tijdens de inloopmiddag kregen belangstellenden deskundig (en gratis) advies van registerpodoloog Christian Esselbrugge.

Bijeenkomst valpreventie Meppel

In Spectrum Medisch Centrum Meppel konden belangstellenden op 5 oktober 2023

een bijeenkomst Valpreventie bijwonen. Organisatoren van deze bijeenkomst waren Prima Life, Dietistenpraktijk Meppel en Stadtmüller Orthopedie/Podologie. Het thema van deze bijeenkomst was “Wat is vallen en wat doet het met je”. Belangstellenden kregen tips in het kader van de valpreventieweek.

Voor meer info zie ook: https://www.veiligheid.nl/valpreventieweek

Voetklachten?

Elke 2e maandag van de maand organiseren wij samen met fysio De Commissaris een hielspoor spreekuur. Je kunt een afspraak maken voor een gratis consult via 0522-760188.

Het eerstvolgende hielspoor spreekuur is maandag 4 maart 2024.