Nieuws

van 15 tot en met 26 april heeft Roy Stadtmuller bij ons stagelopen. Hij heeft twee weken meegedraaid in de werkplaats.

Donderdag 11 april was Annelies haar laatste werkdag. Ze gaat 11 mei officieel met pensioen. We wensen Annelies en haar man een fijne tijd toe.

 
 

Op zaterdag 20 april was Albert namens Stadtmüller aanwezig op de Blijf Mobiel Beurs in Steenwijk. Van 11.00 tot 16.00 uur konden belangstellenden in De Meenthe terecht voor alle vragen over het langer thuis wonen. 

Afgelopen week is onze nieuwsbrief weer verstuurd. Hierin word onder meer verteld over de ontwikkelingen op het gebied van podologie, onze nieuwe collega’s en over het afscheid van Annelies.

 

Benieuwd naar wat er allemaal in staat? Klik dan hier.

 

 

Op 26 mei vindt de Meppel City Run plaats. Hét hardloopevenement in de regio.

Ter voorbereiding op dit evenement organiseert Fysio de Commissaris een aantal testruns. Onder begeleiding loop je in een groep met vaste snelheid het Meppel City Run parcours.

Mooi om je conditie op te bouwen of om te trainen voor een snellere tijd.

Op zondag 7 april vond de vierde van de vijf testruns plaats. Voor podoloog Bert

was het vroeg opstaan. Lopers verzamelden zich om 9.45 uur bij Café Herberg ’t Plein (Prinsengracht 1, Meppel) en startten met een professionele warming-up verzorgd door Fysio De Commissaris. Om 10.00 uur gingen de verschillende groepen vervolgens van start.

Lopers konden zich bij Bert melden voor een voetencheck. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Bert heeft deze ochtend lopers geadviseerd over de loophouding en het schoeisel.

De laatste testrun staat gepland op 5 mei. De lopers hebben dan voldoende voorbereiding gehad voor de Run op 26 mei.

 

Meer informatie over de Meppel City Run vind je op https://www.meppelcityrun.nl

Jurgen is op Curaco (9 april)

Hij heeft met Javier overleg over complexe voeten. Ze hebben hier helaas ook veel amputaties i.v.m. suikerziekte. Goede voetzorg hebben ze hier nog niet. Met de juiste expertise kunnen we (als iedereen meewerkt) het allemaal beter hebben. Wij gaan ervoor!

 

Vestiging Almelo. Zoals al wel bekend hebben wij per januari 2024 Voetencentrum Slootweg in Almelo overgenomen. Op 14 maart hebben we de vestiging een complete make-over gegeven, waardoor deze nu een frisse en vernieuwde uitstraling heeft gekregen.

Jeroen Slootweg is per april 2024 in dienst bij ons  als Orthopedisch Schoentechnicus. Jeroen is werkzaam in Meppel. 

 
 
 

Vrijdag 17 november was  registerpodoloog Gretske Hoornstra aanwezig bij Bremmer Schoenen – Wieten Schoencomfort in Zwolle. Belangstellenden konden tijdens de inloopdag een gratis voetenanalyse en advies krijgen. Een mooie samenwerking!

Per 1 januari 2024 heeft  Stadtmüller Voetencentrum Slootweg in Almelo overgenomen. Medewerker Brian Slootweg is nu in dienst bij Stadtmüller . 

 

 
 
 

de Stadtmüller/UDIKloop

Op zaterdag 20 januari 2024 vond de Stadtmüller/UDIKloop plaats in Klijndijk. Voor de edities 2024-2025 en 2026 is Stadtmuller hoofdsponsor van dit hardloopevenement. 186 deelnemers stonden aan de start van deze winterse editie. Het was her en der wat glad maar de organisatie is zeer tevreden over de loop. 

 

Personeelsdag Stadtmüller

Op vrijdag 13 oktober vond de jaarlijkse personeelsdag van Stadtmüller plaats. Verzamelpunt was zeilschool Annage in Earnewald. Na de ontvangst met koffie en oranjekoek werden de regenpakken en life jackets aangetrokken. We gingen skûtsjesilen. Het was een avontuur vanwege de harde wind. Na de lunch stonden er nog twee activiteiten op het programma; een rondrit op een e-chopper door natuurgebied de Alde Faenen en een “Ik hou van Holland”-quiz. Ter afsluiting genoten van een barbecue en daarna reden we weer huiswaarts.

Inloopmiddag Leeuwarden. 

Een mooie samenwerking 21 september 2023 tussen Runpoint Leeuwarden en Stadtmüller Podologie. Tijdens de inloopmiddag kregen belangstellenden deskundig (en gratis) advies van registerpodoloog Christian Esselbrugge.

Bijeenkomst valpreventie Meppel

In Spectrum Medisch Centrum Meppel konden belangstellenden op 5 oktober 2023

een bijeenkomst Valpreventie bijwonen. Organisatoren van deze bijeenkomst waren Prima Life, Dietistenpraktijk Meppel en Stadtmüller Orthopedie/Podologie. Het thema van deze bijeenkomst was “Wat is vallen en wat doet het met je”. Belangstellenden kregen tips in het kader van de valpreventieweek.

Voor meer info zie ook: https://www.veiligheid.nl/valpreventieweek

Voetklachten?

Elke 2e maandag van de maand organiseren wij samen met fysio De Commissaris een hielspoor spreekuur. Je kunt een afspraak maken voor een gratis consult via 0522-760188.